Goombah's Retningslinjer

Generel adfærd på Goombah platformen
Goombah anerkender ikke angreb mod enkeltindivider, og tager stærk afstand fra alt adfærd der er bundet op på det. det betyder, at når du benytter dig af Goombah platformen, må du ikke, hverken i anmeldelser, kommentarer til anmeldelser, eller andre udtryksformer på platformen, målrette dit opslag eller lignende, mod enkelte individer. Goombah bestræber sig på at opretholde et godt forum og netværk, og det vil sige at alt hadefuldt, nedværdigende, diskriminerende, racistisk, uanstændigt, true, lyve, eller udføre ulovlig aktivitet eller opfordre til samme, kan medføre spærring eller sletning af profil og alt dertilhørende aktivitet. Goombah tror på hjælpen- mellem- mennesker, og derfor bør alt benyttelse og adfærd på Goombah platformen afspejle dette, og Goombah opfordre til at læse retningslinjer, vilkår og betingelser, og forretningspolitikken inklusiv det etisk grundlag hvis der er i tvivl om dette. Herudover, vil Goombah opfordre til at den gode tone bliver et grundelementet i det netværk Goombah består af, og derfor, vil alt aktivitet bliver set igennem med jævne mellemrum for at sikre at den gode tone forbliver. Overtrædelse af noget af det ovenstående medfører ikke direkte spærring eller sletning af konto og aktivitet, men typisk til en skriftlig advarsel med besked om at ændre dette. Hvis der ikke sker noget herefter, vil konto og dertilhørende aktivitet blive spærret eller slettet.

Vilkår og betingelser

Er forbeholdt for ændringer.

Når du benytter dig af Goombah platformen vil du altid kunne se vurderingen på virksomheder, underordnet om du har en profil eller ej. Såfremt du vil kunne læse uddybende anmeldelser eller selv have en brugeradfærd på Goombah platformen, skal du oprette en gratis bruger som du kan gøre HER.
Ved at oprette en profil og/eller logge ind på platformen, acceptere du at du er berettiget til at oprette profil, logge ind og/eller anvende profilen, samt have fuld bemyndigelse til at anvende de oplysninger du indtaster, samt at du er myndig og over 18 år, eller har samtykke fra værge såfremt du ikke er fyldt 16 år. Benytter du Goombah platformen til at oprette en anmeldelse om en given virksomhed, skal du holde dig for øje at den pågældende virksomhed som din anmeldelse handler om kan se din identitet jf. Goombah’s etik og politik (læs mere om Goombahs Forretningsgrundlag HER og Etik HER) Du kan til hver en tid slette din Goombah profil, og forebeholder dig retten til at blive glemt jf. GDPR og persondataforordningen.
Goombah.dk bringer mange relevante informationer om andre hjemmesider til dig igennem links. Disse hjemmesider kontrolleres ikke af Goombah.dk og Goombah kan derfor ikke stå til ansvar for deres indhold. Goombah forbeholder sig retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser der er gældende for Goombah.dk, så du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer da de kan forekomme. Ved klage kan du henvende dig direkte til Goombah via email på Kontakt@Goombah.dk eller rette henvendelse til nedenstående institutter og/eller myndigheder.

Hvis du er bruger af Goombah.dk med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i Eu kommisionens online klageplatform du kan finde her:

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account