Hvorfor Goombah HR?

Med et Goombah Business Abonnement kan jeres virksomhed få et unikt indblik i HR-Data som aldrig før. Dette indblik vil være kontinuerligt, når i vil have det, i de mængder i vil have det i. altså; Goombah HR er for jer, som kunne have lyst til at få et dybere indblik i arbejdsmarkedet, til at udvikle eller optimerer jeres virksomhedsstrategier med indblik i arbejdslandskabet på en hel ny måde. Da Goombah HR er under opbygning, vil dette blive introduceret senere hen. 

Goombah HR Generelt

Når Goombah har taget interesse i Human Ressources [HR], så er hænger det sammen med vores værdigrundlag om synlighed og arbejdssikkerhed. Arbejdssikkerhed pga. Transparens. Ved at fungere som gatekeeper for en rig verden af data, som Goombah opsamler via brugeraktiviteten, kan jeres virksomhed få indsigt i uanede mængder af HR-relateret data, så i kan forbedre jeres arbejdsvirke, og finde de helt rigtige kandidater til jeres forretningsvirke. Om hvorvidt jeres HR-behov er afgrænset til internt eller eksternt, eller måske begge dele endda, så vil Goombah HR være jeres medspiller. Vi vil kunne levere data på hele markedet, men også brugerspecifikke data på jeres virksomhed inden for rammerne af GDPR og persondataforordningen. Så om det handler om rekruttering, jobarkitektur, talent udvikling, så er Goombah jeres partner. Om det handler wellbeing og wellness, eller om generelle medarbejderundersøgelser, så er Goombah jeres partner.

Goombah HR-bidrag

For at forklare hvordan Goombah HR fungerer, vil vi eksemplificere via en model for HR, velvidende om at HR ikke udelukkende er begrænset til denne. I en generel HR-proces, forstås at der typisk er en målsætning som kunne se sådan her ud:

  • Forstå organisationens forretningsmål
  • Identificer de metrics der skal analyseres for at opnå de forretningsmål
  • Indsaml og analyser relevant data
  •  Opnå indsigt i denne data
  • Kommuniker hvordan denne data har en effekt på organisation

Goombahs relevans kommer ind i billedet jf. indsamling af data. Denne proces kan ofte være meget tidskrævende og omkostningsrig for virksomheder, og derfor tilbyder Goombah igennem abonnementer, indsigt i en verden af uanede mængder af data, for at gøre jeres arbejde nemmere.

Jeres Goombah HR

Når virksomheder i verden i dag søger at blive mere succesfulde, er det ofte at HR-aspektet er en bærende søjle i den positive udvikling. Derfor ønsker Goombah at støtte jer i at blive mest muligt succesfulde. Det kunne være at jeres virksomhed ønsker at højne; viden om forfremmelse og løn, langtids-eller-kortidsansættelser, ansattes engagement, måle præstation og talentudvikling, eller måske at gøre hårde data til blød menneskelig værdi. Det kan også være i vil kategorisere jeres videns indsamling selv til nogle helt andre emner, og hertil vil Goombah også være behjælpelige. Virksomheder har ofte et bredt HR-spektrum at arbejde med da dette både spænder internt for virksomheden, men også eksternt til hele markedet. Goombah vil kunne være behjælpelige med begge ting, og det eneste det kræver fra jeres virksomhed, er at I enten tegner et abonnement, eller tager kontakt til Goombah og finder en løsning til netop jeres behov. Så om hvorvidt jeres virksomhed benytter jer af systemer som SAP, Workday, eller Oracle, så vil Goombah assistere jeres datalandskab bedst muligt vi kan.

Ansøg om at blive administrator til din side

For at få adgang til at redigere på din virksomheds side, må vi først vide at det er dig der ejer den pågældende virksomhed. Tryk på den nedenstående knap og indtast det CVR nummer som jeres virksomhed har,
og vi vil gennemgå og validere, og give jer rettigheder til jeres side.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account