Goombah Abonnementer

I denne sektion vil I kunne finde de abonnementspakker der passer til netop jeres behov, eller I kan skabe jeres egen pakke, hvis I skulle have nogle bestemte behov eller ønsker.
Goombah bestræber sig altid på at levere den bedst mulige service for vores virksomhedskunder, og derfor forsøger vi altid at optimere varetagelsen af kundebehov, vores abonnementspakker, og de løsninger som vil være bedst egnet for netop jeres virksomhed.

Profiler din virksomhed

Ved at virksomheden har en profil hos Goombah har virksomheden mulighed for at bruge Goombah i deres forretningsvirke. Den generelle goodwill og den positive omtale, der kan indsamles via de gode og konstruktive anmeldelser, kan være perfekt for netop jeres virksomhed til at profilerer jeres forretningsvirke. Denne mulighed kræver blot 1 profil hos Goombah, og så er i klar til at vise omverdenen hvordan jeres forretning hænger sammen. Det eneste I skal gøre er at oprette en profil, få noget interaktion på jeres virksomhed, og derfra benytte de tilknyttede SoMe muligheder.

Abonnementer

Velkommen til Goombah abonnementer. I denne sektion vil i kunne finde de abonnementer som Goombah udbyder. Det skal bemærkes at vi på nuværende tidspunkt kun kan udbyde gratis abonnementer der ikke indeholder data-deling, men at disse vil blive aktive hurtigst muligt.

Gratis abonnement:

Kommende abonnement:

Kommende abonnement:

Netværket som en del af Goombah abonnementet

Når I har oprettet en abonnemenpakke hos Goombah, får I ikke kun hvad abonnement pakken indeholder, men I bliver også en del af uvurderligt netværk som en central platform for netop jeres virksomhed.
Da Goombah er en anmeldelse platform, der kombinerer netværket mellem bruger-anmeldelserne med mange af virksomhedernes HR aspekter, giver Goombah-netværket nogle gyldne muligheder for jeres virksomhed. Igennem udvinding af brugerdata fra jeres medarbejder, kombineret med virksomhedernes kontinuerligt foranderlige medarbejder-behov både internt og eksternt, skaber platformen Goombah muligheden for, at netværket vil være en hjørnesten i kampen mod informationsasymmetri som alle er underlagt. Med det menes der at I som virksomhed kommer helt tæt på arbejdstager igennem Goombahs netværk. Sagt på en anden måde; Goombah netværket, som I bliver en del af når I opretter et abonnement, vil være et stærkt værktøj for jer da I vil blive en del af et størrer informationsnetværk, hvor den aggregerede data vil kunne bidrage til størrer synlighed og bedre navigation for jer på medarbejderområdet, både internt for virksomheden, og eksternt i markedet uden for virksomheden rammer.
Desuden, så giver Netværket jer mulighed for at matche og tilpasse jeres virksomhed med andre lignende virksomheder, og I vil kunne benytte platformen og deraf også netværket, til at finde den arbejdsstyrke der matcher jeres kriterier nemmest muligt. Netværket vil også være en uvurderlig videns kilde til nuværende eller fremtidige strategiske tilpasninger.

Opsigelse af pakken

I kan til enhver tid opsige jeres abonnement hos Goombah, men alle abonnementer er tidsbunde til 6 måneder. For at opsige jeres abonnement skal i blot gå til indstillinger hvor I kan opsige det, eller i kan trykke HER og blive videresendt direkte. Såfremt der skulle være nogle problemer, er i altid velkommen til at skrive til nedenstående mail for assistance.

 

Kontakt@Goombah.dk 

Ansøg om at blive administrator til din side

For at få adgang til at redigere på din virksomheds side, må vi først vide at det er dig der ejer den pågældende virksomhed. Tryk på den nedenstående knap og indtast det CVR nummer som jeres virksomhed har,
og vi vil gennemgå og validere, og give jer rettigheder til jeres side.

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account